this product has changed my skin care routine forever

|December 18, 2017

dermalogica sania claus demina pre cleanse balm_1

dermalogica sania claus demina pre cleanse balm_2

dermalogica sania claus demina pre cleanse balm_3

dermalogica sania claus demina pre cleanse balm_5

dermalogica sania claus demina pre cleanse balm

No matter how tired I am I never ever skip my skin care night routine. It just really sucks that (often) the moment you realize you’re tired, the last thing you want is to put water on your face and try getting makeup off. Another thing is that I’ve noticed makeup barely gets off completely even when I use my cleanser twice. The new ‘PreCleanse Balm‘ by Dermalogica really made me realize the importance of having a two-step cleansing regime.

Apart from really being a perfect first step into getting rid of makeup and impurities, it’s also such a pleasant product to use with its balm-to-oil formula. I’ve found myself looking forward to the cleansing ritual as using it becomes such a home SPA moment. Also smells really beautiful, reminds me of some sort of lemon curd. Definitely a must have in my beauty cabinet now. Absolutely love it! Pretty sure you will too.

Be sure to check out my x-mas giveaway on my Instagram where you have a chance to get a kit of my favorite night cleansing routine products HERE. ♥

Oavsett hur trött jag är om kvällarna slarvar jag aldrig med min hudvårdsrutin. Att få vatten i ansiktet är dock sällan något jag känner mig särskilt pepp på minuten jag inser att det är läggdags. En annan grej jag märkt är att smink liksom inte går bort helt även de gånger jag använt min rengöring i två omgångar. Nya ‘PreCleanse Balm‘ från Dermalogica har verkligen fått mig att inse hur viktigt det är med en två-stegs-rengöring i sin kvällsrutin.

Förutom att vara det perfekta första steget när det kommer till att göra sig av med orenheter och smink så är det en så otroligt trevlig och nästan mysig produkt att använda. Det är något med den sköna känslan av att krämen smälter till en olja när den masseras på huden. Längtar numera (på riktigt alltså) till min kvällsritual pga sån härligt SPA-känsla med en sån mild doft som påminner om lemon curd. Verkligen ett måste i mitt badrumsskåp nu, älskar den! Säker på att ni också kommer göra det.

Kika in på min Instagram där ni har chans att vinna ett kit med mina favoritprodukter från Dermalogica HÄR.  ♥

Follow my blog via Bloglovin’
Follow me on Instagram

  • Lovely pictures and hope I win! I love Dermalogica too.