reader art by Shaz Muradova

|January 2, 2016

sania claus demina illustration london acne jacket gina tricot jeans louboutin shoes cab

I was so excited when finding a tag on Instagram with this illustration! It’s inspired by one of my all time favourite outfits that I’ve worn. So sad I never got to own that Acne Studios jacket…hopefully I’ll find it somewhere somehow. Thank you so much Shaz Muradova for doing this! It will be hanging on my wall soon enough..♥ 

Blev så sjukt glad när jag såg att jag blivit taggad på Instagram i denna illustration! Den är inspirerad av en av mina absoluta favouritoutfits jag någonsin haft på mig. Så ledsen över att jag inte äger den jackan från Acne Studios…men en dag kanske. Tack snälla Shah Muradova för detta! Ska iväg och köpa en ram så jag kan hänga upp den..♥

Follow my blog via Bloglovin