my all time favourite bra

|September 8, 2015

sania-claus-demina-monki-spets-bh-lace-bra-best-ever-all-time-favourite_

I’m a huge fan of buying lingerie and even though I got myself quite a pretty collection there is one bra I keep coming back to. It’s by the Swedish high street brand Monki. The quality is really good (washed mine a million times and still feels new) even though it costs less than a having lunch out. Loving that it’s very comfy at the same time as I feel sexy wearing it. Yay for that! BY THE WAY, guess who’s in New York already?! So happy!! More on it soon, just wanna catch up on my fashion week posts from Stockholm first. ♥

Jag älskar verkligen att köpa fina underkläder och även om jag nu har en rätt bra samling så finns det en bh från Monki jag liksom alltid allra helst använder. Kvalitén är superbra (känns som ny efter varje tvätt) vilket jag inte direkt förväntar mig av en produkt som kostar mindre än vad det gör att äta lunch ute. Den är jätteskön men så känner jag mig sexig i den med. Win! HÖRNI, gissa vem som redan är i New York!? Så glad!! Mer om det snart, ska bara få upp alla inlägg om modeveckan i Stockholm först. ♥