my 29th birthday

, |January 20, 2019

I turned 29 this Saturday and decided to book a small table at one of my favorite restaurants in Stockholm: Café Nizza på Södermalm. The atmosphere is super cozy (very date night friendly!) and they serve amazing pasta. This is the only photo I could find of myself from our night: I was wearing a green dress by By Malene Birger and boots+bag from By Far.

I lördags fyllde jag 29 år och bestämde mig för att boka ett litet bord på en av mina favoritrestauranger i Stockholm: Café Nizza in Södermalm. Atmosfären är så himla mysig (väldigt dejtvänlig!) och de serverar galet god pasta. Detta är enda bilden på mig själv jag lyckades knäppa av från kvällen: hade på mig en grön klänning från By Malene Birger och boots+väska från By Far. 
I gathered five of my closest friends that were in town, the rest were away giving birth, traveling in Vietnam, Palma, Paris, New York etc. They were missed although I’m so happy for their exciting moments. Thank you dear Lisa, Anna, Michaela, Tara and Julia for celebrating me and bombarding me with gorgeous flowers. My heart was smiling when I got back home. Can’t believe I’ll be 30 next year, super cool! ♥

Samlade fem av mina närmsta vänner som var i stan, resten var iväg och födde barn, reste runt i Vietnam, Palma, Paris, New York osv. De var saknade men så är jag superglad för deras skull, så mycket roligt på gång! Tack älskade Lisa, Anna, Michaela, Tara och Julia för att ni kom och firade mig + överöste mig med så himla fina blommor. Så lycklig när jag kom hem. Kan knappt fatta att jag fyller 30 nästa år, så coolt! ♥