me, my Jane Kønig diamonds and I

|October 27, 2015

sania claus demina jane koenig jewelry diamonds ring necklace love tag 18 k gold
When I was playing with this picture, I was inspired by the editing me and Rami decided to go for in our BALMAIN X H&M editorial. So in love with my Jane Kønig necklace (18 k golden love tag with diamonds) and ring (gold-plated with diamonds). A girl can spoil herself sometimes, no? Should really be sleeping now but somehow manage to get this strange energy every night that puts me in a work flow I rarely experience during day time…gonna get ready for bed now though (it’s almost 3 am).. The white shirt is by Gina Tricot, my bra is from Hanro and lipstick: L’absolu Rouge by L’ancôme. Goodnight!! 

När jag lekte med den här bilden inspirerades jag av redigeringen jag och Rami bestämde oss för att köra på i vårt BALSAMIN X H&M-modejobb. Så kär i mitt  Jane Kønig-halsband (love tag i 18 k guld med diamanter) och ring (guldpläterad med diamanter). Skämde bort mig själv lite för ett litet tag sen, får man göra ibland. Borde verkligen sova nu men lyckas jämt komma in i något sorts jobbflöde mitt i natten som jag sällan upplever under dagtid…ska börja förbereda mig för sängen nu dock (klockan är snart 3).. Den vita skjortan kommer från Gina Tricot, bh från Hanro och mitt favoritläppstift: L’absolu Rouge från L’ancôme. Godnatt!! 

Follow my blog via Bloglovin

  • So beautiful! Is this 60cm chain?

    sania claus demina: Thank you so much! Yes I think so! X

  • Such a beautiful necklace!!<3

    sania claus demina: Thanks, I’m obsessed with it xx

  • stunning

    sania claus demina: xoxoxo