holbox vacay look

, , |March 27, 2015

sania claus demina isla de holbox mexico island outfit zara dress kaftan gucci sandals outfit_1
scratch
sania claus demina isla de holbox mexico island outfit zara dress kaftan gucci sandals outfit_2

I haven’t shown you my Gucci sandals yet, have I? Got them back in summer and the excitement is still on top each time I put them on and realise its the first pair of flats ever that I feel dressed up in. They look good with everything and I swear to take good care of them so they last me long. Very happy I managed to get myself a pedicure and manicure at Scratch in Stockholm before going to Mexico! ♥

Jag har inte visat er mina Gucci-sandaler än, eller hur? Köpte dem i somras och blir fortfarande lika överlycklig när jag tar dem på mig och inser att det är de första platta skorna någonsin som jag känner mig uppklädd i. De passar till allt och jag lovar att ta väl hand om dem så de håller så länge som möjligt. Så glad över att jag hann med en pedikyr och manikyr på Scratch i Stockholm innan vi flög till Mexico! ♥

DRESS ZARA
SANDALS GUCCI
SUNGLASSES POLAROID