getting ready with Dior makeup for ELLE-galan 2019

, , |January 18, 2019

 

Friday and time for the ELLE-gala 2019! Just wanted to show you how I got ready before heading to the most important Swedish fashion party of the year:

Fredag och kvällens aktivitet: ELLE-galan 2019! Tänkte visa hur jag gjorde mig i ordning inför årets största modefest på Grand Hôtel:

 

The weather was beautiful, just like last year.

Vädret var magiskt, precis som förra året. 

 

On my way to the hair salon.

På väg till frisören.  

 

I had booked an appointment at my favorite hair salon in Stockholm: NOIR. Thank you Anton for this beautiful hairstyle.

Jag hade bokat in hårtid på min favoritsalong i Stockholm: NOIR. Tack bästa Anton för denna finfina galafrisyr.

 

Went back home and picked up my dreamy dress that I got to borrow from dear Ida Sjöstedt who makes the most beautiful couture. She is always an obvious choice for me whenever I get a chance to dress up a bit extra.

Gick hem och hämtade min drömmiga klänning som jag fått låna av bästa Ida Sjöstedt som ofta är mitt självklara val när jag får tillfälle att ta på något alldeles extra fint som man får på gala.

 

The last step was the Swedish Dior HQ. As I’ve mentioned before, I’m a part of the Swedish Dior-family which means I get the luxury of having Susanna, who is the official Swedish national Dior makeup artist, doing my makeup for special occasions like this. I was so happy with the result and will show you my final look tomorrow. ♥

Mitt sista stopp var hos svenska högkvarteret för Dior. Som jag nämnt tidigare är jag en del av den svenska Dior-familjen vilket bland annat innebär att jag har lyxen att bli sminkad av Susanna, som är officiella nationella makeup-artisten för Dior i Sverige, inför speciella tillfällen som detta. Blev så nöjd med resultatet och visar hela looken imorgon. ♥

Follow my blog via Bloglovin’
Follow me on Instagram