fitting with Ida Sjöstedt

, |January 2, 2019

Happy Wednesday friends! As a huge fan of dreamy gowns I was very happy to see my ELLE gala invite before the holidays. The preparations are so much fun. Today I had my first fitting for one of the looks I’ll be wearing. So grateful for Ida Sjöstedt giving me the opportunity to wear the magic she keeps creating season after season. Honestly lost track of how many times she got me thinking that this is the dress I want to get married in some day hah. Not taking things for granted though so good thing there are galas to attend with besties! ♥

Glad onsdag kompisar! Drömmiga klänningar är bland det bästa jag vet och blev så glad när min ELLE-gala-inbjudan damp ner i brevlådan strax innan jul. Förberedelserna är så himla kul. Idag hade jag en första fitting för en av mina outfits jag tänkt ha på mig. Så tacksam för Ida Sjöstedt som låter mig bära sina magiska skapelser hon tar fram säsong efter säsong. Har på riktigt tappat räkningen på hur många gånger hon fått mig att tänka att detta är klänningen jag vill gifta mig i en vacker dag hah. Tar ju inget för givet så tur att galor med bästisar finns! ♥

Follow my blog via Bloglovin’
Follow me on Instagram