custom velvet couch cover

|September 18, 2017

sania bemz2 sania bemz_before

bemz_sania3

Since I painted my walls light grey I’ve been meaning to get a new couch. I came across BEMZ, a company that makes custom IKEA furniture covers. They sent me the patches I was interested in looking at and then picked my new velvet look for my Ektorp couch. How convenient? Such a great way to update your home! My pillow cases are also by Bemz, really love them! ♥

Sedan jag målade mina väggar ljusgrå hemma har jag velat byta ut min gamla soffa. Men så läste jag om BEMZ som gör textiler för IKEA-möbler. De skickade hem ett gäng prover som jag valt ut och så blev det denna nya sammetslook på min Ektorp-soffa. Hur bra? Så himla bra sätt att uppdatera hemmet! Mina kuddfodral är också från Bemz, älskar de! ♥

Follow my blog via Bloglovin’
Follow me on Instagram

  • Vad heter tyget du valde?

  • Vad heter tyget du valde? :)