comfier lace thongs probably don’t exist

, , |October 2, 2016

hankypanky-sania-claus-demina
I was so sure Hanky Panky was just an overpriced hype! Then a friend gave me a pair on my birthday and all I want in my drawer now is their classic thongs (more like a half string). Who knew lace could be this comfy?! I’m always upset when I run out of these! Hot tip for sure! This purple one is a favourite (shop them HERE) and I love to wear it with this top (by Gina Tricot) at home. Gah, lingerie is so much fun!! ♥

Jag var helt säker på att Hanky Panky bara var en dyr hype! Sen fick jag ett par i födelsedagspresent av en kompis och allt jag numera vill ha i byrålådan är deras klassiska stringtrosa (mer som en half-string i modellen). Trodde ju aldrig spets kunde vara så bekvämt?! Alltid störigt när jag använt upp mitt gäng mellan tvätt haha. Hursom, grymt tips! Dessa lila är favoriter (finns att köpa HÄR) och älskar att ha de på mig ihop med denna topp (från Gina Tricot) hemma. Gah, underkläder är så himla kul!! ♥

Follow my blog via Bloglovin’
Follow me on Instagram