celebrating my birthday at Hotel Diplomat

|January 23, 2016

sania-claus-demina-hotel-diplomat-birthday-stockholm_2 sania-claus-demina-hotel-diplomat-birthday-stockholm_3b

sania-claus-demina-hotel-diplomat-stockholm_10

sania-claus-demina-hotel-diplomat-stockholm_5b    sania-claus-demina-hotel-diplomat-birthday-stockholm_1e

On the night before my 26th birthday I decided to check in at gorgeous Hotel Diplomat in Stockholm with my bestie Hanna. We ordered truffle pizza, did hours of girl talk  and planned our upcoming trip to Barcelona. The next morning I had invited my friends for breakfast at the hotel and then I packed my bags and met Hanna at the airport. Best birthday ever. Huge thanks to everyone who made it special! ♥

Kvällen innan min 26-årsdag bestämde jag mig för att checka in på underbara Hotel Diplomat i Stockholm med min bästis Hanna. Vi beställde tryffelpizza, tjejsnackade i timmar och planerade vår resa till Barcelona. Vaknade upp till sång, kramar och skratt och så hade jag bjudit in mina vänner på mysig frukost på hotellet. Sedan checkade jag ut, packade väskorna hemma och mötte Hanna på Arlanda. Bästa födelsedagen någonsin. Så tacksam för alla ni som gjorde den speciell! ♥

SWEATER GANNI
SHOES CHRISTIAN LOUBOUTIN

Follow my blog via Bloglovin’
Follow me on Instagram

  • ahhh so nice pictures!!! happy birthday!! <3