biking in Spain

, |June 7, 2015

sania claus demina calpe spain 2015_119

Okay, here we go! Finally got my Calpe posts and photos in order. Love this picture that Hanna shot of me on the red bike. We rented those one day and it was so much fun. Biked all the way to the old town one night to try out some weird little restaurant and ended up riding home in a thunder storm, really crazy!! The picture was taken the next morning though, on our way to get some breakfast. I actually haven’t touched a bike since I was a kid and it’s pretty amazing that the muscle memory knows how to handle it! And oh, the outfit: top from Gina Tricot, trousers from Monki and sandals by ATP atelier that I got HERE. ♥

Okej, nu så! Äntligen har jag fått ordning på mina bilder och blogginlägg från Calpe. Älskar den här bilden som Hanna tog på mig med röda cykeln. Vi hyrde dessa en dag, så så kul. Cyklade hela vägen till gamla stan en kväll för att äta middag och så slutade det med att vi åkte hem i en storm med både blixtar, åska och regn, helt galet!! Bilden är dock tagen morgonen efter då vi var på jakt efter frukost. Jag har faktiskt inte rört en cykel sedan jag var barn så kändes helgalet att muskelminnet liksom visste hur jag skulle göra! Och så min outfit: blus från Gina Tricot, byxor från Monki och sandaler från ATP atelier som jag köpte HÄR. ♥

  • loving it! härlig bild! :)

    sania claus demina: Tack snälla du!! kram

  • love this shot!! happy you’re back (again lol)