a morning in Calpe

, |June 8, 2015

sania claus demina calpe spain 2015_126
sania claus demina calpe spain 2015_52
sania claus demina calpe spain 2015_94
sania claus demina calpe spain 2015_10
sania claus demina calpe spain 2015_12

A few pictures showing what a morning in Calpe would look like. Ahh, take me back!! We got up very early every day and since I’m one of those people who got waking up issues, no matter what time it is, I really appreciate having people around me who give me a reason to manage. Anyhow, Hanna would make us a green juice (I brought my mixer haha) and we’d go out to take a power walk, followed by a small pre-breakfast before getting in the shower and having the real deal by the beach. I’m wearing a top from Gina Tricot on the first image and Hanna’s pretty dress is from & Other Stories. ♥

Lite bilder på hur en morgon i Calpe kunde se ut. Åhh, ta mig tillbaka!! Vi gick upp väldigt tidigt varje morgon och eftersom jag har problem med att vakna, oavsett tid på dygnet, är jag väldigt tacksam när jag har folk runt mig som ger mig en anledning till att vakna till liv. Hanna gjorde gröna juicer till oss varje morgon (jag tog med min mixer haha) och så tog vi oss ut på en morgon-powerwalk. Denna avslutades alltid med kaffe/grönt té och croissant eller liknande i solen som en sorts förfrukost del två innan vi gick hem och duschade för att göra oss i ordning för den riktiga frukosten (avokado/färskost-mackor med nybakat bröd) på stranden. Jag har på mig en topp från Gina Tricot på första bilden och Hannas fina klänning kommer från & Other Stories. ♥

 

  • Youre back!! such cozy pictures

  • the first picture of you is really cute :)

    sania claus demina: haha thanks!! :)) X

  • beautiful photos

    thedaydreamings.blogspot.com