8 lovely winter pastel gift ideas

|December 6, 2015

8 lovely winter pastel gift ideas gina tricot 2015

Oh hello lovelies!! We got some catching up to do so let’s go. This post here is a collaboration I’ve done with one of my absolutely favourite high street brands Gina Tricot. They asked me to share some christmas gift tips with you and I decided to go for winter pastels as I’m a sucker for dusty pink and all those powder shades. You just have to take a closer look at that skirt, still can’t believe it’s so affordable..!

We recorded a little campaign video (below) (gah, it was so scary!) in which I’m showing you the cutest pink knitted sweater (Florence Knitted Sweater – shop it HERE) ever and also really love the jacket I got to wear (you might have also seen it on me on Instagram). So basically all products in this post are by Gina Tricot and you can shop their entire collection HERE. Hope you have a lovely Sunday peeps, I’ll be prepping a shoot that I’m styling with a lingerie theme that we’re doing tomorrow, so excited! Talk soon ♥

Hallå där finaste!! Hoppas ni mår bra. Detta inlägg har jag gjort i samarbete med en av mina absoluta favorit modekedjor: Gina Tricot. Deras kläder har verkligen dominerat i min garderob detta år så de bad mig dela med mig av lite julklappstips här i bloggen. Ni vet ju hur mycket jag älskar puderrosa och pudriga toner så har fokuserat på det. Ni bara måste ta en närmre titt på kjolen, helt galet bra budgettips!

Vi filmade en liten video häromveckan (se nedan) (gah, det var så läskigt!) och i den visar jag er gulligaste rosa stickade tröjan (Florence Knitted Sweater – finns att köpa HÄR) och har på mig en sjukt snygg jacka (ni kanske sett mig i den på min Instagram?). Hursom, alla produkter i detta inlägg kommer från Gina Tricot så kika in HÄR för att shoppa hela kollektionen. Hoppas ni har en underbar söndag, jag ska förbereda ett modejobb som plåtas i morgon med temat lingerie, pepp!! Hörs snart. ♥

The inspiration photo in shoppingtips by Tatler 2012